arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj, asi to je hloupý dotaz, ale nedá mi to, podává se holandská omáčka teplá nebo studená? Vím, že se dělá ve vodní lázni, takže asi teplá bude, ale zase nesmí být teplá moc, aby se nesrazily žloutky ne? Ptám se proto, že jestli jí třeba uděláte víc, tak jestli jí pak ohříváte třeba opět v té vodní lázni nebo jí podáváte studenou....jestli se opětovným zahřátím neznehodnotí....díky za vaše postřehy

arrow
profile_image
kexinka
od 14. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Vzhledem k tomu, že je hotová za pár minut, tak se dělá tědně před servírováním jídla. Je teplá, ale ne horká a ohřívat se nedá, takže jedině zastudena, pokud jí uděláš víc.

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

jj, díky, já si jí právě plánuju na oběd, ale přítel vždycky jí až večer, tak vymýšlím jak to udělat, díky za radu, udělám mu pak čerstvou

arrow
Neprodává v Bazaru

taky nedoporučuju ohřívat... jednou jsem to udělala a opravdu se to nedalo jíst
ať příteli chutná

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak sem jí uděla a docela dobrý, byla krémová a nesrazila se, jen mi přišla trochu kyselejší, nevíte někdo, jak se má udělat pravá tradiční holandská omáčka?Myslím tím, jaké jsou přesné poměry surovin, aby to byla ta opravdu správná omáčka...

arrow
profile_image
RubyRed
od 1. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak ona má být trochu kyselejší, je s citronem...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené