Ahoj, asi to je hloupý dotaz, ale nedá mi to, podává se holandská omáčka teplá nebo studená? Vím, že se dělá ve vodní lázni, takže asi teplá bude, ale zase nesmí být teplá moc, aby se nesrazily žloutky ne? Ptám se proto, že jestli jí třeba uděláte víc, tak jestli jí pak ohříváte třeba opět v té vodní lázni nebo jí podáváte studenou....jestli se opětovným zahřátím neznehodnotí....díky za vaše postřehy
Vzhledem k tomu, že je hotová za pár minut, tak se dělá tědně před servírováním jídla. Je teplá, ale ne horká a ohřívat se nedá, takže jedině zastudena, pokud jí uděláš víc.
jj, díky, já si jí právě plánuju na oběd, ale přítel vždycky jí až večer, tak vymýšlím jak to udělat, díky za radu, udělám mu pak čerstvou
taky nedoporučuju ohřívat... jednou jsem to udělala a opravdu se to nedalo jíst
ať příteli chutná
Tak sem jí uděla a docela dobrý, byla krémová a nesrazila se, jen mi přišla trochu kyselejší, nevíte někdo, jak se má udělat pravá tradiční holandská omáčka?Myslím tím, jaké jsou přesné poměry surovin, aby to byla ta opravdu správná omáčka...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.