arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Možná to zní trošku divně ten název,ale mám na mysli co vaříte za hlavní jídlo,které klidně jíte i dva dny a je toho hodně,jelikož teď mám spoustu práce a vařit tak nějak nestíhám,hodně by mi to ušetřilo práce,zatím mě napadá jen guláš..

arrow
profile_image
beliveme
od 17. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

my s přítelem,ani jinak nejíme...vždy máme jídlo na dva dny...a je to jedno jaké,cokoliv můžeš udělat na dva dny...špagety,nějaké maso s bramborem,s kaší,řízky,omáčky....toho je na 3 stránky

cokoliv co vařím o víkendu, tak udělám toho jednou tolik, abysme měli i v týdnu do práce. Maso, ryby, těstoviny i polévky.

arrow
profile_image
Deci
od 16. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

My taky vaříme většinou na 2 dny - lze tak opravdu téměr všechno - kromě smažených jídel, to nám ohřívané nechutná.

když udělám celou zapékací mísu těstovin s nějakou omáčkou, nebo třeba rýži s dušenou zeleninou, tak to je na ohřejvačku fajn

Svíčková!
Tu klidně i na tři dny, protože čím je uleželejší, tím je lepší.

arrow
profile_image
hyena 02
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já tohle řeším většinou šunkoflekama, rizotem, francouzskýma bramborama- dá se toho udělat plný pekáč a pak jen zapneš mikrovlnku, a jako bonus- téměř žádné nádobí.

arrow
profile_image
Blanche
od 15. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Napadají mne jedině již zmiňovaný guláš nebo svíčková, asi i ostatní omáčky, typu kuře na paprice a podobně. Osobně jiná ohřívaná jídla (jako navrhované těstoviny atd) nesnáším, jsou už taková jetá.

arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

takže spíš klasika,taková většinou co dělám,hmmm dnes teda udělám ty šunkofleky,už teď mám na ně chuť )

arrow
profile_image
Žraloček
od 3. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Vše co tu holky psaly, hlavně ta svíčková, mňam!
Akorát nevím proč, ale ohřívané brambory mi nechutnají a zdá se mi, že mají nějakou ,,jedovatou" chuť. Vám ne?
Těstoviny a rizoto jsou na ohřívačku fajn.
Rajská s knedlíkem.

arrow
profile_image
mitternacht
od 12. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cokoli, kromě těstovin, které mi druhý den absolutně nechutnají (vyjma šunkofleků)
A když vařím polívku (což je tak jednou za půl roku), uvařím jí kotel tak na 5 dní - typu čočková, česnečka, kyselica, gulášovka...takové, co se krásně naleží.

arrow
profile_image
Maria
od 9. 12. 2006
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Plněné papriky- právě na druhý den nejlepší.

arrow
profile_image
berolina
od 15. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

na to je nejlepší pomalý hrnec. přítel je ted na několik dní pryč, tak jsem si v sobotu udělala něco na způsob chilli con carne, prostě jsem do pomalého hrnce naházela mleté maso, fazole, nakrájela cuketu, zelenou papriku, na to plechovku nakrájených rajčat. vaří se to na auto asi 8 h, ani jsem si toho nevšimla, večer jsem si to dala s rýží. a na druhý den s kuskusem a dneska zase. nj, je toho dvě kila, ale je to fakt mnamka, lehoučká, dietní a jednoduchá.

Tak my si snad ani možná jiná jídla než na víc dní nevaříme. Mě to vyhovuje, příteli taky a nic ohřívaného z mikrovlkny nám taky nevadí. Někdy jíme jedno jídlo i 4-5 dní Uvaří se plný velký hrnec a jí se to, dokud není hrnec prázdný

A co všecko vaříme?
Špagety s boloňskou nebo sýrovou omáčkou, špenát s bramb. knedlíkem, rizoto, těstovinový salát, kuřecí s zapíkanýma smetanovýma omáčkama ze sáčku(houbová a sýrová) a k tomu vždycky hranolky nebo americký brambory z trouby za 20min. doděláme.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené