Ahoj..moc mi chutnají halušky se zelím a uzeným masem. Vždycky si je dávám na trzích..nevíte někdo jak se dělají?..moc díky
Myslíš to těsto na halušky?
no hlavně to těsto..nebo pokud bude celý recept(se zelím a uzeným masem) tak mi to určitě vadit nebude
z brambor, hladké mouky a z vejce a k tomu samozřejmě zelí a uzené maso nebo bryndza...ale těsto prodávají i v pytlíku
Klarka16
to těsto z pytlíku není vůbec špatný doporučuji
A jinak spousty receptů najdeš přes googl, stačí trošku zapátrat je to pořád na jedno brdo.
pytlíkový těsto ne, já dělám "pravý slovenský halušky" a to se nedá vůbec srovnat
bleeeeeeeeee pytlíkový
Já vím, že na internetu je toho hodně..ale mám radši,když už to má někdo ozkoušené. Z pytlíku-no popravdě mě to už taky napadlo, ale klidně bych je zkusila udělat i sama jinak Vám moc děkuju
to je fakt nesrovnatelá chuť....versus pytlík..to bych nepozřela
ale je fakt, že já to jím od mala a měla jsem to často, takže už cítím tu pachuť pytlíkových halušek...
Ambra
a jak je prosím tě děláš?..nenapsala by jsi mi todíky
Mně teda ty pytlíkový problém nedělají a to máme půl příbuzenstva na Slovensku . Je to rychlovka, než se matlat s bramborama. Pak jen na pánvi osmáhnout nakrájenou slaninu, tu a ten tuk, co z ní pustí pak smíchat s hotovýma haluškama a ohřátým kyselím zelím... mňam. Zrovna tuhle jsem je dělala.
Misy
promiň, že se ptám ale na čem smažíš tu slaninu?a kyselé zelí to kupuješ ve sklenici?..nezlob se za takové otázky..ale ještě jsem je opravdu nedělěla..díky
Cituji Thami: z brambor, polohrubý mouky a ze soli (někdo dává hladkou mouku
Do halušek jedině mouka hladká.
Polohrubá nebo hrubá se dává do chlupatých knedlíků.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.