Ahoj..moc mi chutnají halušky se zelím a uzeným masem. Vždycky si je dávám na trzích..nevíte někdo jak se dělají?..moc díky

Myslíš to těsto na halušky?

no hlavně to těsto..nebo pokud bude celý recept(se zelím a uzeným masem) tak mi to určitě vadit nebude

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

z brambor, hladké mouky a z vejce a k tomu samozřejmě zelí a uzené maso nebo bryndza...ale těsto prodávají i v pytlíku

Klarka16
to těsto z pytlíku není vůbec špatný doporučuji

A jinak spousty receptů najdeš přes googl, stačí trošku zapátrat je to pořád na jedno brdo.

arrow
profile_image
Ambra
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

pytlíkový těsto ne, já dělám "pravý slovenský halušky" a to se nedá vůbec srovnat
bleeeeeeeeee pytlíkový

arrow
profile_image
radu24
od 8. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

taky dělávám halušky ze sáčku a mají úspěch

Já vím, že na internetu je toho hodně..ale mám radši,když už to má někdo ozkoušené. Z pytlíku-no popravdě mě to už taky napadlo, ale klidně bych je zkusila udělat i sama jinak Vám moc děkuju

arrow
profile_image
Ambra
od 7. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

to je fakt nesrovnatelá chuť....versus pytlík..to bych nepozřela
ale je fakt, že já to jím od mala a měla jsem to často, takže už cítím tu pachuť pytlíkových halušek...

Ambra
a jak je prosím tě děláš?..nenapsala by jsi mi todíky

arrow
profile_image
Misy
od 25. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mně teda ty pytlíkový problém nedělají a to máme půl příbuzenstva na Slovensku . Je to rychlovka, než se matlat s bramborama. Pak jen na pánvi osmáhnout nakrájenou slaninu, tu a ten tuk, co z ní pustí pak smíchat s hotovýma haluškama a ohřátým kyselím zelím... mňam. Zrovna tuhle jsem je dělala.

Misy
promiň, že se ptám ale na čem smažíš tu slaninu?a kyselé zelí to kupuješ ve sklenici?..nezlob se za takové otázky..ale ještě jsem je opravdu nedělěla..díky

arrow
profile_image
Antonie
od 7. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Thami: z brambor, polohrubý mouky a ze soli (někdo dává hladkou mouku

Do halušek jedině mouka hladká.
Polohrubá nebo hrubá se dává do chlupatých knedlíků.

arrow
profile_image
Elenoora
od 14. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Taky dělám ze sáčku

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené