Ahojky holky,
slyšela jsem, že guláš z hovězích líček je nejlepší (já jsem ho do teď dělala jen z h.kližky). Máte s tím nějaké zkušenosti? Jakou mají chuť? Musí se nějak speciálně připravovat?
Reaguji na Niiika88: Já jsem ho nedávno vyzkoušela, předtím jsem žádné zkušenosti neměla. Nejvíc práce mi dalo čištění, ale guláš fakt výborný. Jak ale píše mmenie,... bylo to tak křehké a měkké maso, že možná fakt na guláš "škoda". Až je budou mít a budu mít dost času na to čištění (i když možná, že jsem je čistila zbytečně až moc poctivě), tak určitě zase koupím.
Reaguji na casia: U nás máme masnu a tam je občas mají (Horní Počernice, Praha). A navíc to ani nebylo drahé maso, o něco méně než kližka, ale to bylo v akci, jinak asi srovnatelně.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.