Ahoj chci se zeptat jestli je rozdil mezi bilym pečivem a tmavym.Z pečiva se pry vice přibira.Je to tak?diky
Jasně že je rozdíl, jedno je bílé, druhé hnědé A přibírá se víc než z čeho? Promiň, že tak rejpu, ale to jsou otázky...Hlavně je tu asi tisíc témat a poznatků v sekci "Hubnutí, diety". Ale když už píšu, tak aspoň stručně odpovím...Lepší celozrnné (ale co je dnes opravdu to celozrnné) než bílé pečivo, lepší dopoledne než odpoledne a lepší míň než víc, protože vliv na váhu má a na někoho i podstatný...
Cituji panda08: zásah moderátorů..klasika..
No hlavně že tu máme 150 diskuzí o nízkém sebevědomí, ale když je nějaký dobrý téma o vztazích, tak se hnedka maže..
Reaguji na Ivčáááá:
Kachnička - Pečivo priemer 100g 1500 kj, to je moc. Knackerbrot 1 plátok 150 kj. A zasytí viac. Celkom zbytočné otazky, biele, tmavé..tmavé je nafarbené. Celozrnné, grahamové, žitné...dnes je o tom dosť napísané..na nete
Reaguji na panda08:
Ja mám rada pečivo ale bohužial nieje na ňom etikatke s výživovými hodnotami..Asi záleží na tom, jaký knackerbrot. Ja kupujem balík za 50 kč. Nie také tie polystyrény. Raz som pripravovala chlebíky na cestu. Zostal údený losos, syrokrem, salát, šunka. Tak som to dala medzi platky knackerbrotu a výsledok? Super, ten knacker trocha nasiakol tým všetkým, proste bol vlážny, nie mokry, ani nie uplne suchý a moc dobré to teda bolo..
Knacker nalámem a položím na lečo, no syn to miluje. Alebo ho nalámem do gulášu-sebe do misky. Alebo kotič, rajčata, ukorka a knacker. Chleba je tak dobrý, že keď ho začnem jesť , tak nemôžem prestať. Preto to striedam. Ono mne je milejšie moje zdravie a štíhle telo, než nejaký chleba so salámom. Ale to je každého volba, čo vkláda do pusy. Moj syn sa nevie dojesť kotiču, ale to sú práve tie návyky od mala..
Cituji panda08: krajíc čerstvého, žitného chleba
To ano. Ale to je zdravšie, než biele rohlíky
Reaguji na mjackie: Tady najdeš spoustu receptů na rohlíky a housky:
http://domacipekarny.dama.cz/
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.