mrazja
díky za info, až budu mít chvilku čas, tak si to přečtu!!!!!!
Klobouk dolů před Tebou, já bych utekla!!!!!!!
Zatím pa
mrazjo,
tak toho jsem tady strašně chválila, ptž jej znám od dětství !
Prý je hódně šikovnej a chtěla bych k němu někdy příští rok na víčka.
Docela vás nyní tady sleduju...jste borky, fakt, ta odvaha !
janis
janis
Nezlob se, že to sem pletu, ale jak jsi dávala recept na ten koláč s jablky, to je opravdu těsto na celý velký plech (co se dává jako výbava ke sporáku?).
janis
Díky, janis. Všechno se dá vydržet, když člověk chce. A dr. Veselý si nedělá velkou reklamu, snad ji ani nemá. On prostě pracuje a jeho výsledky mu dělají reklamu samy. Je takový zvláštní, nenadělá moc řečí, ale za něho mluví právě činy. Takže uvidím.
janis
Tam je v těch rozhovorech kolonka a dej si tam název toho článku Životem jsem připraven, dej hledej a mělo by to tam být. Je to rozhovor z listopadu minulého roku.
mrazja
ahoj, musím říci, že dnes jste mě přímo ,,vcucly" do této debaty
Ještě se sice na lift necítím, ale kdoví co bude za rok - dva...
Přečetla jsem si ten rozhovor a uznávám - od tohoto lékaře bych se klidně nechala operovat také.
Přeji Ti hodně štěstí v hojení a radost z výsledku
O.
Ano, ale dávala jsem to na takový ten hlubší cca 4-5 cm vysoké okraje, ne ty plackovité plechy...tu spodní placku-těsto jsem trochu vytáhla na ty boky a nebo dolepila kousíčkama, protože těch jablek je velká mísa a po upečení je to vysoké tak 3,5 cm a hodně náplně, vydrží to dva dny super. Nyní jsem to dělala ze Stelly ale poprvé z Hery a ta je lepší.
janis
Jo jo, vím, takže rozměr normální, plech s okraji. Díky, zlato!
hašlerka
Hašlerko, oteklé málem tváře a bradu. Pod očima už jen mírňoulince. Oči mám celkem normální velikosti. Ale štipká to, kolem těch uší, a když mírně zvednu hlavu, na krku mě to táhne. Ten je zřejmě vytažený fest.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.