Zdravím, hledám na netu knížku nebo alespoň internetovou stránku, podle které bych se naučila rozumně, ekonomicky a logicky vařit. Například když koupím celé kuře, tak jak ho využít beze zbytku, jak ho naporcovat, jak připravit jednotlivé části apod. Nebo například když chci péct, taky aby bylo vysvětleno, jak fungují jednotlivé ingredience, abych pochopila celý ten proces a mohla pak vymýšlet obměny a vlastní recepty. Taky by se mi hodila knížka, kde by byly vysvětleny základní kuchařské techniky, např. jak správně krájet, jak vykostit rybu apod. Víte o něčem takovém? Poradíte mi knihu / knihy, kde bych něco takového mohla najít? Děkuji mockrát!

Možná by ti trochu pomohla kniha Co by měl vědět správný kuchař.

Tak ta vypadá opravdu dobře, mockrát děkuji za tip!

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Tak úplně nejjednodušší je podle mě najít návod na youtube, co se týká porcování kuřat, ryb atd. Další informace a malá škola vaření bývala i na stránkách apetitonline.cz. Nakonec podle youtube jsem se učila dělat sushi A k tomu pečení_zkouším jen ověřené recepty. Obměňovat základní suroviny si netroufnu(množství mouky na počet vajíček atp., ingredience na dochucení tím samozřejmě nemyslím) Bohužel s knížkami ale neporadím. Pro mě je jednodušší tyto věci odpozorovat, proto videa.

To je super téma, také by mě to zajímalo..Přijde mi, že i když si myslím, že vařím celkem dobře, nemám vůbec nápady..a vždy, když dorazím k mamce domů, tak ona umí "z ničeho" uvařit úplně nejlepší jídlo

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené