Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli tady někdo nemá zkušenost s tímhle oborem a hlavně jaké jsou potom další možnosti práce (uplatnění). Vím že samozřejmně dělat servírku ale chtěla bych vědět spíš o něm něčem jiném, lepším .. Protože mě servírka moc nebaví, takže bych si chtěla dodělat maturu a dělat něco jiného, jestli to vůbec jde .. Jinak se mi totiž zdá být zbytečné abych si dodělávala maturu když pak budu někde dělat obyčejnou servírku .. To už bych radši zkusila ještě jeden obor , který by mně aspoň bavil ... Díky
Mám udělanou nástavbu dvouletou - podnikání v oborech obchodu a služeb (defakto nástavbové studium po dokončení učiliště - kuchař, číšník). Po maturitě jsem pracovala u probační služby jako asistentka, ale stejně mě to táhlo do pohostinství. Našla jsem si práci jako provozní restaurace, kterou jsem byla 8 let. Pro mě je to úžasné zaměstnání a jelikož jsem dělala i účetní v podniku, starala se o inovaci, nákup atd....nástavba se mi jistě hodila. Dnes jsem na mateřské dovolené a vím, že už pracovat jako provozní nechci, jelikož jsem byla v restauraci i 16 hodin denně a naše malá dcerka je teď důležitější. Navíc v 25 má člověk nějak více energie, než mám dnes já Přemýšlím o dalším studiu, ale u gastronomie chci zůstat.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.