Reaguji na werush:
Ještě jsem nejedla dobrý medovník podomácku.
Nejlepší je prostě kupovaný.

marlenkamedovaplak.jpg

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Tiakia:
No a? Hlavně že nám i každému chutná.Neříkám,že je to originál Marlenka Téma se pokud vím jmenuje "Dort podobný Marlence"
Ta krupicová kaše mě taky nejdřív překvapila,ale je to moc dobrý.

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Luciene1: Hlavně že nám i každému chutná.

Jasný

Cituji Luciene1: každý,kdo ochutnal,z ní byl na větvi

Mně se u obrázku zaklepal žaludek,tak jsem taky byla na větvi,ale asi jinak než tvé okolí podobné Marlence to není ani na pohled.

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji Tiakia: podobné Marlence to není ani na pohled.

Paní má hodně silné pláty těsta,takže to na fotce vypadá fakt jako buchta,ale já dělám slabší,vyjde mi to tak na 4-5,takže to hned vypadá jinak..A po povrchu dělám čoko cákance.Škoda,že nemám foto.Vypadá a chutná fakt skoro jako originál ořechová Marlenka

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji jaja55: http://ekucharka.net/recept-na-medovnik/


Taky jsem podle něj pekla a výsledek byl, myslím, povedený Jen jsem ze začátku dávala málo toho sirupu, tak byly spodní vrstvy malinko sušší. Asi by pomohlo jej nechat déle proležet, ale to u nás nehrozilo

medovnk

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené