arrow
profile_image
ave123
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj holky,právě jsem dodělala domácí vanilkovou zmrzlinu a už se chladí.Dělala jsem ji podle tohohle receptu :
http://www.recepty.cz/recept/vanilkova-zmrzlina-14 5271

A teď přemýšlím,stačí vejce které v ní jsou,aby se nechali jen tak lehce prohřát na pár minut,abych zmrzlinu mohla dát mému malému synovi?Teď jsem na vážkách

arrow
profile_image
Mischalka
od 31. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Máš vařit 3 - 4 minuty. Myslím si, že by to mělo být dostatečné. Ale nejsem odborník......

Hlavně by to podle mého mělo přejít varem, aby byla jistota, že se všechny špatné látky zničily

arrow
profile_image
Alisss
od 4. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ona ta vaječná bílkovina se sráží už při nějakých 60°C Takže bych se nebála. Navíc júplnou jistotu nemáš nikdy. Můžeš mít kus toho neuvařeného vajíčka nahoře na hrnci, když jsi ho tam rozklepla a slitím do misky ho zase přimíchat do té už převařené hmoty. Já bych byla v klidu

arrow
profile_image
ave123
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Holky děkuju za příspěvky,já jsem si jí dala,je výborná,ale malýmu jsem raději nedala,udělám mu dnes bublaninu,aby měl taky nějakou dobrotu.

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

A mě cukrář říkal, že když se ušlehá žloutek s cukrem, tak se prý jakoby uvaří

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené