Dost často mne honí mlsná a proto bych chtěla mít něco v zásobě.Ono ty domácí moučniky vyjdou levněji než kupované.Mám ráda takové,kde je dost krému.Ale asi ne všechny bych mohla dát zamrazit pro případ až na ně bude chuť.Máte s tím nějaké zkušenosti? Máte nějaké ne moc složité recepty na moučníky,buchty,které snesou zamražení bez újmy? Díky.
Abych to upřesnila.Vím,že těsto jde zmrazit bez újmy,ale jde mi o náplň.Co udělají po rozmražení ty různé krémy šlehačkové,tvarohové,máslové,pudinkové...nezvodova tí,nesrazí se?
My dáváme zmrazit vánoční cukroví (spoustu druhů, i s různými krémy) a po rozmražení chutná stejně
Reaguji na panda08: Aha,tak jo.No budu zkoušet co se osvědčí.Manžel je taky mlsoun,ikdyž to nechce přiznat chodí tajně na sladkosti v noci kdy kouká na televizi a já už spím
Cituji panda08: no jako já bych jen nešla do jogurtových a tvarohových...
My teda zmrazovali i cheesecake a byl výborný. Podle mě nejdou zamrazit ty nepečené uleželé, v upečeném stavu už cokoli...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.