Ahoj, holky, nemáte tip na dobrou a kvalitní dijonskou hořčici?
Značku a kde koupit?
Předem děkuju za tipy
hosiice.jpg
_vyr_2603Bornier_dij.jpg
Díky za tipy
Koukala jsem, že ta od Bornieru se dělá v medové variantě
Ochutnával jste někdo? Moc si to nedokážu představit.
Cituji Krik: chutnával jste někdo?
já mám medovou hořčici od té Maille a popsat to moc nejde, je to prostě sladká hořčice..už si jí asi nekoupim...no a zatím jsem ji dávala na marinádu na lososa a hodila by se mi i jako zálivka do nějakých listových salátů...jinak mě nic moc nenapadá ..k párku určitě ne
Já ji chci hlavně k dochucování salátů nebo na marinády, na párky moc nejsem.
Asi zůstanu u klasiky, medová varianta mi, zdá se zcela správně, zdála "podezřelá". Když budu chtít experimentovat, můžu si tam dát lžičku medu
gen__vyr_1868dijnska.jpg
Reaguji na Sheryll: Ta Maille je opravdu nejlepší co jsem kdy měla, doporučuji
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.