arrow
profile_image
Marianne
od 29. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Antarie

super, díky za odpověď, mám tu kokosky s javorovým sirupem, podle složení vypadají báječně, jen jsem si nebyla jistá, jestli je javorový sirup ok, jdu na ně

arrow
profile_image
Alal
od 31. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

[quote=jaxi] Ale jaké ořechy???..
ty jak se dávají do rohlíčků , se mi zdá vlašské . Ale tím názvem si fakt nejsem jistá

arrow
profile_image
Marianne
od 29. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

jj, jsou to vlašské, také je používám

holky, jíte někdy smažený sýr ? do čeho ho obalujete, já jsem ho tedy od doby, kdy dělím ještě nejedla, ale nedokážu si představit, že půjde obalit těmi oříšky nebo sezamem ?

arrow
profile_image
Alal
od 31. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

jde to a je dobrý . Nebo se dělá nesmažený . Vymaž hrnek , do něj na dno trošku kokosu nebo ořechů a dávej sýr , šunku , sýr , šunku nebo i nivu . Dej do plechu vodu , do vody hrnek se sýrem a dej péct do trouby .

arrow
profile_image
Marianne
od 29. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Alal

no to je super, to mě nenapadlo, ale je to skvělý nápad, vyzkouším

arrow
Neprodává v Bazaru

ahoj,, a jak dlouho se taková dobrůtka sýrová peče,??

arrow
Neprodává v Bazaru

HRNÍČKOVÝ SMAŽÁK
Patříte taky mezi ty co milují smažák sýr a nesmí smažená jídla? Zkuste bezva recept:

Ingredience na 4 hrnečky:
tvrdý sýr 250 g
šunkový salám 250 g
máslo na vymazání
vejce 4 ks
sůl
ořechy na vysypání

Postup přípravy receptu:
Sýr i salám nastrouháme na hrubém struhadle. Vajíčka důkladně rozšleháme a osolíme. Hrníčky vymažeme máslem a dobře vysypeme mletými ořechy.
Na dno šálků dáme vrstvu sýra, na ni salám, ten přelijeme 2,5 lžícemi rozšlehaného vejce, opět vrstvíme salám a nakonec sýr. Hrníčky naskládáme do vysokého pekáče ( pokud máme třeba jen dva hrnečky, tak do kastrůlku), zalijeme vroucí vodou,aby byly trochu potopené a dáme do maximálně rozpálené trouby a 25 minut zapékáme.
Podáváme s tatarkou a zeleninou.
D o b r o u ch u ť !

arrow
Neprodává v Bazaru

Když si smažím květák, nebo cuketu, obaluji je v rozšlehaném sojovém mléce s trochou mouky a obaluji v normální strouhance. Smažené prokládám ubrousky, aby se odsál tuk. Je to krásně křupavé. Ale já se už jen udržuji, tak si smažené můžu dovolit. Na hubnutí to není vhodné.

arrow
profile_image
jaxi
od 16. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Díky za rady Na jejich základě vymyšlena- další varianta - a hlavně, protože jsem neměla vlašské ořechy. Rozšlehala jsem a osolila žloutek, zamíchala se soj.mlékem, do toho jsem přidala špaldovou mouku a na křupání- pohankovou lámanku, ze všeho udělala těstíčko a v něm obalila květák, osmažila na oliv.oleji. k tomu bramb.kaši a sojanézu...ale jestli poznáte, že je někde chyba - napomeňte mě, prosím...

arrow
Neprodává v Bazaru

vy jste ale holky šikovný, všecko to vyzkouším,, ten sýr jako dáváš do normálního čtvrtlitrovýho hrníčku?? Asi jo, .-)))

arrow
profile_image
estrellita
od 1. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ten hrníčkový smažák vypadá dobře, mňam, to taky vyzkouším...

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, nevím jak vy, ale já mám dnes doslova pos.... náladu. Opravdu nemám v nikom (krom vás) podporu, přítel na tu moje hubnutí sice nic radši neříká, ale asi mu to není po chuti, teď jsem si vyslechla přednášku od kolegyně o tom, že jestli zhubnu a vrátím se k normální stravě, že stejně přiberu znovu atd. (že zrovna ona má o čem mluvit, na první pohled byste jí řekli, ať se radši jde najíst, místo chytrých řečí) a nakonec moje kamarádka, co mě v sobotu pochválila, tak mi oznámila, že se mnou nikam nebude chodit na večeři dokud nebudu jíst normálně, aby si se mnou mohla dát pizzu napůl, jak jsme byli dřív zvyklé. No dneska se snad asi všichni proti mě spikli ach jo

arrow
profile_image
Alal
od 31. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ppojistka
ahoj,, a jak dlouho se taková dobrůtka sýrová peče,??
to poznáš , krásně voní a sýr je rozpuštěný Ale hned to vyklopte , po vychladnutí to jde moc špatně

arrow
Neprodává v Bazaru

díky díky )))

arrow
Neprodává v Bazaru

Snad se mi sem podaří vložit fotka zapečeného sýru.

Takhle vypad peen sr.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené