arrow
profile_image
Sluncere
od 25. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

100%
16    0
Číst hodnocení

Antarie Jé, to jsi moc hodná, děkuju. Já ji zkusím udělat dneska, vypadá moc dobře, mňam, akorát do té šlehačky přišlehám ztužovač šlehačky, ale musím přečíst složení, zda ho můžu použít.

arrow
profile_image
Sluncere
od 25. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

100%
16    0
Číst hodnocení

Antarie Na tom streamu jsem se koukala, hlavně cvičit pomaličku a zlehka ze začátku, aby šly kilča dolů.

arrow
Neprodává v Bazaru

Sluncere
No právě, pomaličku. Proto chodím jenom plavat a nehoním se. Já na ten sport moc nejsem a nikdy jsem nebyla

arrow
profile_image
Sluncere
od 25. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

100%
16    0
Číst hodnocení

Antarie To já taky ne, akorát občas zajdu do fitka a zaplavat si. Ve fitku to nepřeháním, všechno pěkně na nejmenší převod

arrow
profile_image
Sluncere
od 25. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

100%
16    0
Číst hodnocení

Antarie Co myslíš, můžu do šlehačky přidat ztužovač šlehačky?

arrow
profile_image
Inava
od 3. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Sluncere
No já bych ho tam určitě nedávala. Podívej se na složení: Glukóza!!!!bramborový škrob!!!
Nevím, kolik ho je tam, ale glukózy asi dost, když stačí osladit celou šlehačku. Nedávala jsem do šlehačky, když jsem roládu dělala prvně nic kromě přidání fruktózy. Podruhé jsem přidávala tvaroh. Roláda je dobrá, určitě pokud ji nesníš hned do večera vydrží pevná.

arrow
profile_image
Inava
od 3. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahojky, posílám Vám k inspiraci fotečku z dnešního opožděného oběda. Ty, které mají chuť na něco sladkého v kytičkách, tak vřele doporučuji:
1/4 l vody + rozmíchat 6 lžiček soj. mléka
přidat lžíči sojové hl. mouky /ta nahrazuje vejce/ a doplnit hl. moukou do konzistence palačinek, přidat malinko soli a pořádně rozšlehat.
Teflonovou pánev rozpálit, pomazat oliv. olejem a rozlít těsto po pánvičce. Palačinka by se měla dobře otáčet i sundavat. Olejem jsem pánev potírala po každé třetí palačince.
Posypala jsem každou trochou skořice a fruktózou, stočila a navrch posypala rozmixovanou fruktózou - po rozmixování vznikne trochu hrubší prášek než moučkový cukr. No a jako přílohu jsem dnes zvolila - rozmražené borůvky s fruktózou.

palainky s borvkami

arrow
Neprodává v Bazaru

to vypadá hezoučky )))) já bych do těch palačinek nastrouhala ještě jablíško a citronovou kůru,, je to výborné nasládlé a ovoněné,, bašta ))))

arrow
Neprodává v Bazaru

Sluncere
Ztužovač určitě ne. Našleháš ji i bez něho a když dáš tvaroh, tak bude držet.

arrow
profile_image
Inava
od 3. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Sluncere
pozor se štrůdlem opatrně, obsahuje tuky /rostlinné nebo ztužené/ v kytičkách při hubnutí se nedoporučuje a při udržování váhy jen výjimečně tj, ne často a ne hodně. Já když udělám štrůdl, tak mi určitě kousek nestačí.

arrow
Neprodává v Bazaru

Inava
Tak jedině udělat slaboučké těsto jen z mouky a vody. Sice to nebude ten štrůdl, jak ho známe, ale ty jablíčka se skořicí tomu dají chuť.

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, musím vám doporučit dobrůtku, kterou jsem objevila v drogeriích DM. Jmenuje se to Amarantové lupínky, stojí 19,90 a dají se tím nahradit brambůrky. Obsahují amarantovou mouku, rajče, bazalku a česnek, má to hodně vlákniny a jsou vynikající.

arrow
profile_image
Krikri
od 11. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

petronelo84
Já hodně chodím do dm drogerie tak si je koupím jestli je tam najdu

arrow
profile_image
estrellita
od 1. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

vůbec nemám poslední dva dny hlad...k svačině jsem měla mrkev a k večeři fakt nevím

arrow
profile_image
Inava
od 3. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Antarie
"Tak jedině udělat slaboučké těsto jen z mouky a vody. Sice to nebude ten štrůdl, jak ho známe, ale ty jablíčka se skořicí tomu dají chuť."

Já bych zkusila experimentovat a do toho těsta bych přidala trochu olivového oleje a octa. Určitě by se těsto zjemnilo. Chce to vyzkoušet a hodně "prohňátat" - prostě jako tažené těsto na štrůdl.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené