arrow
profile_image
Ponyska
od 29. 2. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zdravím,
poslední dobou se mi pod rukami pohybují recepty, do kterých potřebuji kousky čokolády, ale nevím, zda je jediná cesta do nich kouskovat tabulkovou čokoládu. Nikde jsem totiž k prodeji kousky čokolády nenašla, nepočítám-li takové ty "pecičky/lentilky", které se většinou využívají k rozpouštění na polevy.
Máte někdo prosím nějakou radu? .

arrow
profile_image
Adluna
od 14. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tyhle "čoko knoflíky" jsem viděla náhodou v COOP měli je u ostatních věcí na pečení (kypřící prášky, polevy atd)

arrow
profile_image
Ponyska
od 29. 2. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Adluna: K těm se taky dostanu, ale stejně je budu muset "nadrtit" na kousky stejně jako tabulkovou čokoládu - zajímalo mne spíš, jestli někdo nezná obchůdek nebo e-shop, kde by šly sehnat přímo malé kousky, protože v zahraničí není problém něco takového najít.

arrow
profile_image
Adluna
od 14. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

to si myslím, že jedině z eshopu :/ a možná jen zahraničního... ale to nemůžes tu čokoládu prostě na něčem nastrouhat? nebo rozdrtit v robotu? podle mě by to ze zahraničí vyšlo dost draho

arrow
profile_image
kelly.5
od 27. 5. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já tedy taky používám tabulkovou čokoládu a moc pracný to není Jinak vím, že ty kousky čokolády bývají součástí krabic s Muffiny, ale zase kupovat kvůli tomu celé tohle balení je zbytečné

arrow
profile_image
Enelya
od 8. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jednou jsem si koupila podobné čokoládové kousky, čokoládu to moc nepřipomínalo. Radši používám tabulkovou čokoládu. Nechám jí zalepenou v obalu a pak s ní mlátím o stůl nebo o linku, dokud se nevytvoří kousky. Netrvá to dlouho.

arrow
profile_image
Adluna
od 14. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Enelya: no to je pravda, zabaleou čokoládu třeba se pro ní projít nebo válečkem na těsto převálet to by měla být na padrť

Tabulku čokolády nechám hodně vychladit v lednici (popř. na chvilku do mražáku), vložím do většího mikroten.sáčku a rozlomím na pár větších kusů. Pak válečkem na nudle rozdrtím, jde to výborně

arrow
profile_image
benjaminek
od 15. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak nevím přesně, co myslíš, ale já nakupuji tady http://www.hospodynkam.cz/hospodynkam/eshop/22-1-J EDLE-DEKORACE/0/1/9/2/.

arrow
Neprodává v Bazaru

Já používám čokofloky, které mi přijdou dost malé nato, abych je ještě drtila.

arrow
profile_image
kurkuma
od 8. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Já kupovala tohle, je to super, ale nemusela jsem přes net, máme u nás kamennou prodejnu :
http://www.cukrar-shop.wbs.cz/Cokolady--Polevy.htm l?vyhledavani=&vsude=&list=&xmlid=519551

arrow
profile_image
Karamelka12
od 29. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Ponyska:
Já jsem teda zatím nenašla hotové čokoládové kousky, ve kterých by nebyl přidaný ztužený tuk nebo jiné zbytečnosti. Takže si krájím čokoládu pomocí nože s jemnou pilkou - jde to docela snadno, ani se pak moc neštěpí. Dělám takhle třeba cookies: http://www.foodstyle.cz/products/americke-cookies- s-dvoji-cokoladou/

americkj_cookies_rec.jpg

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené