arrow
profile_image
Lilly00
od 19. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dnes se chystám dělat čokoládové fondanty, ale bohužel nemám silikonové formičky ani keramické mističky přímo na tento typ dezertu. Myslíte, že by šli použít i normální hrnečky? Bojím se aby v troubě nepraskly. Do čeho dáváte fondanty vy?

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahoj, ja ich dávam do keramickej mištičky (IKEA), ale myslím, že by to mohol aj ten hrnček prežiť. Inak existujú aj také hliníkové jednorázové košíčky, v ktorých sa to dá robiť.

obyčejný hrníček v troubě neobstojí

arrow
profile_image
bubis
od 24. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

samozřejmě, že hrníček vydrží peču na 200°C jedině v hrníčkách a nikdy problém nebyl

arrow
profile_image
Lilly00
od 19. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak teď tedy nevím - vydrží, nevydrží?

já jednou takhle pekla taky fondanty a ze tří hrníčků mi dva praskly

arrow
profile_image
Lilly00
od 19. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak jsem zkusila ty hrníčky a nic neprasklo, takže dobré

arrow
profile_image
Michaela B.
od 13. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

A povedly se? Hledam nejaky dobry recept.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené