prosím o radu jak polévaté cukorví čokoládou aby nebylo opatlané ze všech stran ale jen navrchu? je na to nějaký fígl..? stále an to nemůžu přijít..
Když mám třeba slepované hvězdičky a tu vrchní chci mít s čokoládovou polevou.. mažete to nožem či co ?
Díky za rady.. už se do toho dávám tak ať mám letos něco s polevou..
Reaguji na Veru24:
no nejdřív si dám polevu na ty vrchní kousky, a pak teprve slepuju
Já mám na to fígl - kráječ na brambory, takové to obyčejné kovové kolečko s nataženými drátkami z domácích potřeb. Položím keks na kolečko a lžičkou jej poliju z hrnku, kde mám ve vodní lázni rozpuštěnou čokoládu. Pak to nožem z kolečka seberu a dám na pečící nebo voskový papír, aby se to nepřilepilo až čokoláda ztuhne.
Nikdy nic opatlané nebylo ...
já tedy takto zdobím vše,i bílou čokoládou a mám to jako od cukráře.....krásně hladká a lesklá poleva....rozpustím ve vodní lázni čokoládu na vaření+ledové kaštany+ máslo,poleva je polotuhá ..potom vezmu slepený kousek,ponořím ho jen tím horním kouskem do polevy)nesmí už zasahovat část s krémem) obrátím a dám ztuhnout,ještě jsem s tím neměla problém....
holky,už pečete?Není to brzy?Já už začala a všichni se diví,proč tak brzy.Jenže já potom už nestíhám...
Cituji dadabus: Já mám na to fígl - kráječ na brambory, takové to obyčejné kovové kolečko s nataženými drátkami z domácích potřeb. Položím keks na kolečko a lžičkou jej poliju z hrnku, kde mám ve vodní lázni rozpuštěnou čokoládu.
Ježiš za to si zasloužíš titul VIP!!
Moc dobrá rada! To budu mít letos pěkné cukroví.
Cituji Radule2: holky,už pečete?Není to brzy?
já si taky říkám, že už chci začít, ale mě to právě přijde brzo... Bysme to beztak sežrali do Vánoc
Jinak já to dělám jako 1EPE, napřed poleva, pak slepuju
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.