méně než
10 příspěvků
Reaguji na Laky: Tak porci masa má každý asi nastavenou jinak..i v každé restauraci ti nabídnou jinou gramáž, v závislosti na ceně, na kousku masa(jinou váhu má kuřecí prso a jinou stehno..)atd.
Také to, že tyto věci nejím běžně, neznamená, že si je jednou za čas ráda nedám. A zrovna tuto si dám celkem ráda. Pečený bůček je sice bez éček a bůhvíčeho uvnitř a také není zdravý, tak ho nejím co týden
Reaguji na Laky: promin ale na té sekané nic špatného neni. ve všem co jíme jsou jedy, éčka a buhví co.. takže sekanou bych nechala sekanou já tu z globusu miluju!
autorka príspevku sa pýtala čo so sekanou a nie na komentovanie jejkvality.Čo chutí jednému, nemusí chutiť druhému.Chcela poradiť, nie mentorovať.
Cituji mate: autorka príspevku sa pýtala čo so sekanou a
Podle svého nejlepšího svědomí jsem jí poradila ale chápu,že spotřebitelů je asi víc než dost
Cituji mate: autorka príspevku sa pýtala čo so sekanou a nie na komentovanie jejkvality
Myslím, že od kvality této sekané se odvíjí jaká bude její budoucnost
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.