Švestková povidla jsou produktem šílené myšlenky neudělat ze všech švestek slivovici ....
Cituji dadabus: Švestková povidla jsou produktem šílené myšlenky neudělat ze všech švestek slivovici ....
Ježiš, recept neznám, ale babička dělala úžasnej švestkovej koláč s drobenkou a to teda bylo žrádlo
Jinak ovocné švestkové knedlíky. Myslím, že by se dali i zmrazit do zásoby a pak už jen povařit....Aj, koukám, že to už někdo poradil...
Tak třeba taštičky (můžou být z tvarohového těsta) plněné těma povidlama, také zmrazit (recept bohužel neznám, ale měla jsem je v restauraci).
Taky se dělává pečeně na švestkách.
No, a pak už tu slivovici.....Alespon bude veselo
já je loni dělal tak, že jsem je vypeckoval, prohřál na pánvi v alkoholu s cukrem a skořicí, pak tím polil cukrářský piškoty a zalil zakyslou smetanou s vanilkovym cukrem - je to lahoda a můžeš to buď udělat jako dort, nebo do nějakých mističek jako malej snack, doporučuju!
Reaguji na odonnell: Páni to je geniální To musím zkusit, díky
Moc děkuju za rady a za všechny recepty, zní to všechno báječně, teď jen aby se to povedlo
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.