Reaguji na Lotta:
Jo, chutná to skoro stejně. Marshmallow, které jsem měla v Americe byly možná trochu méně sladké, než ty od Jojo.
No Marshmallow teda udělaný na ohni nesnáším, hnusný, lepkavý....normálně to jinak jím
Ale to bych snad ani na opíkání netahala, zbytečnost, nenajíš se z toho, sladkej hubolep akorát...
jinak v tom alobalu se dá udělat klidně i ryba
Vem sůl, pepř. nějaký koření a pak základní věci jako brambory a nějaké to maso a máš po starostech...a nebo špekáčky, párky...a samozřejmě nějaký pečivo... a můžeš vzít i česnek třeba...jednak jako koření k tomu masu a nebo tím potřít topinky chleba...
Napadá mě, že někdo i dělá hermelín v alobalu, posype ho grilovacím kořením a dá trochu oleje, zabalí do alobalu..
Cituji Hanu93: Nemáme Jen čistě ohen..
A co koupit jednorázový gril? Je to lehké, skladné...Nevím, jak jste velká banda, ale když se nám s manželem nechce pod stan tahat gril, tak vezmem tento a v pohodě na něm uděláme pro každého 2-3 porce masa než to dohoří...
jedn. gril
Jé, ano, kapie, cuketu...
A pokud budeš mít pořádnou vrstvu popela, tak v něm v alobalu upečeš prakticky cokoli, na Čarodějnice jsme takhle pekli makrely, to bylo super...
Cituji Marffin: Já kdysi na táboře pekla maso v alobalu, které se zahrabalo do jámy a bylo hrozně dobrý.
My ho dělali na turisťáku a bylo to nejlepší kuře co jsem kdy jedla !
Jinak marsmallow a bramory v alobalu , nebo pečená paprika
Jo.. brambory v popelu... ´žasná věc. Ale do alobalu jsme je nikdy nebalili. A Marshmallov mi připadají odporní. Každopádně, kdybyste sehnali mřížku, tak maso, jinak napíchat cokoliv jako špíz : buřt, papriku, cibuli, špek... co kdo jíte... A opečený chleba je skvělý. Na čundru jsme pak v ešusu dělali cokoliv, co je instantní.
Na táboře děcka opékali každý rok pstruhy....nakořenit, rozříznout, přivázat na klacek...kdo byl trpělivý a počkal si a rožnil pomalu, moc si pochutnal. Taky jsme kupovali párek s fazolí, konzervu otevřeli, dali do horkých uhlíků a míchali, než se ohřálo, nebo koupili lunč, nakrájeli na plátky a opékali na vidličce ze dřeva.....
Reaguji na deluxe:
na to mě zrovínka dnes navedl známý,dokonce mi ukázal koření k tomu přímo určeno,jen jej nemohu sehnat..,kupoval to v Kauflandu),já zkusil Billu,Albert,ještě zítra "průbnu"Penny.Jsem docela milovník sýrů hlavně smažených takže hermelín v téhle úpravě,to musím zkusit!
Cituji Pedrosjan: hermelín v téhle úpravě
Vždyť to dohromady prodávají - 4 ks sýrů a pytlíček s kořením. Já to koupila zrovna včera v Intersparu, bylo to v akci - ale myslím, že to budou mít všude. Akorát netuším, co s tím udělám, asi se vypravím shánět ten jednorázový gril, co tu zmínila Yasminka nebo to strčím pod gril do trouby
pepa.jpg
Cituji imoen: vzpomínám na američany, kteří si ho pekli, pak strkali mezi něco jako bebe sušenky a ještě k tomu dávali čokoládu. to byla kalorická megabomba
S'mores
jejda "dadi"děkuji moc za tip a obr.,sakra to by byla fajn věc,jen takový tech.dotaz,kolik pak to stojí i třeba v té akci ,kolik to stálo?Můj odhad je na takových 100 Kč?
Reaguji na Kajess:
jé vždyˇto musí být h...é,když si vzpomenu jak je to mdlé a gumové normálně v ústech ty bonbony a ještě to tepelně upravovat?Marshmallow si zobnu občas normálně na chuť,ale dělat to s něčím?Hm...
Cituji dadabus: Akorát netuším, co s tím udělám
Omatláš sýr v koření a zabalíš do alobalu dáš do trouby a hotovo
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.