arrow
profile_image
denisanapl
od 27. 2. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, chci se zeptat, na co používáte vypečené sádlo např. z kachny, bůčku...? Jak dlouho se dá skladovat v lednici? Díky

arrow
profile_image
yvonne_s
od 3. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Na chleba? Kachní/husí sme i mrazili doma a nijak mu to neublížilo.

arrow
profile_image
whitelily
od 26. 8. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Sádlo do sklenice nebo dózy s víčke a do lednice nebo mrazáku. Vydrží klidně několik měsíců. A použití, namazat na chleba nebo použít pod maso nebo na smažení místo oleje (nebo půl na půl).

arrow
profile_image
Amour
od 28. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Vyhazujeme

Cituji whitelily: do sklenice

Cituji whitelily: namazat na chleba nebo použít pod maso

Přesně tak. Nebo pod vajíčka na smaženici, na osmažení cibulky, ... a z toho kachního dělám slané krekry k pivu.

arrow
profile_image
Doudou
od 27. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Chleba se sádlem a cibulí, mňam .

Teď je zase návrt sádla (příznivci tvrdí, že je pro tělo přirozenější než margaríny apod.) na vaření, resp. pečení, smažení apod.

Vydrží opravdu dlouho. V lednici máme "sádelňáček", do kterého průběžně sádlo lijeme (např. i ze slaniny, když dělám vajíčka na slanině apod.)

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené