Water jet liposukce – moderní odsávání tuku

Water-jet liposukce (WAL) je inovativní metoda v oblasti odsávání tuku, která pracuje s tenkým vodním paprskem pod tlakem. Jedná se o velmi šetrný typ liposukce, umožňující spolehlivý odhad konečného výsledku již během zákroku.

Průběh water-jet liposukce

Vodní liposukce se nejčastěji provádí v lokální anestezii, pouze v některých případech je nutná celková anestezie. Odsávaná plocha (brady, paže, břicho, boky, stehna, hýždě) je rozrušována sondou, která obsahuje irigační (kanyla s roztokem) i odsávací kanylu. Tukové buňky se během ošetření uvolňují z vazivové sítě, na rozdíl od klasické liposukce jsou tedy méně poškozovány. Výhodou water-jet liposukce je také to, že před zákrokem nemusí být do podkoží aplikováno tak velké množství tumescentního roztoku jako u i jiných druhů liposukce. Celková doba zákroku je kratší než u tumescentní (klasické) liposukce.

Hlavní výhody water-jet liposukce

zoom

Kdo je vhodným kandidátem WAL?

Vodní liposukce je mnohem méně invazivní než jiné druhy liposukce. Zdravotní rizika jsou minimální, metoda je šetrná (zejména k cévám a nervům) a naprosto přesná –  výsledek je viditelný již při samotném zákroku, díky čemuž lze předejít vzniku nerovností a asymetrického odsátí tukové tkáně. Tato metoda navíc umožňuje odsátí většího množství tukové tkáně. Po ošetření  je výrazně menší výskyt otoků v ošetřované oblasti než u klasické liposukce a klient může jít domů prakticky ihned, není nutná hospitalizace. Mimo jiné je WAL využívaná k odběru tukové tkáně pro zvětšení prsou vlastním tukem, jelikož je skutečně velmi šetrná k lidskému tělu.

WAL není určena pro obézní lidi

Zaujala vás water-jet liposukce, protože je prakticky bezbolestná, šetrná a navíc efekt by měl být trvalý? Dříve, než se vydáte na kliniku, uvědomte si, že jakýkoliv typ liposukce není určený pro lenochy a neslouží k cílenému hubnutí ani k léčbě obezity. WAL je vhodná zvláště pro lidí s nahromaděním tukem v tzv. predilekčních lokalizacích (břišní partie, podbradek, boky, oblast hýždí, boků, stehen, podbřišek, oblast kolen, lýtka). O WAL mohou uvažovat lidé, kteří nejsou obézní, ale mají pouze mírnou nadváhu a nedaří se jim upravit postavu cvičením ani změnou jídelníčku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.