Proměna paní Lady liposukcí VASER Lipo

Paní Lada měla problém s nerovnoměrně uloženým tukem v oblasti břicha, boků a zevních stehen. Byla vždy sportovně založená, plavala, dělala atletiku a s postavou neměla žádný problém...

img

Paní Lada podstoupila ultrazvukovou liposukci VASER Lipo

Ve 23 letech ale musela kvůli problémům s kyčelním kloubem a páteří s aktivním sportem skončit. Do toho se jí narodily děti a kila postupně přibývala. Lada pracuje jako fyzioterapeutka, s pacienty občas cvičí a chtěla se i před nimi cítit dobře. Přála si zeštíhlet hlavně v oblasti zadečku a břicha. Dlouho o liposukci VASER Lipo snila a soutěž Krásnější s MEDICOM Clinic pro ni byl velký impuls. V soutěži vyhrála a po konzultaci s plastickým chirurgem vysněný zákrok podstoupila.

"Paní Lada u nás podstoupila ultrazvukovou liposukci VASER Lipo, což je velice účinná a zároveň šetrná liposukční metoda. Zákrok jsme provedli v celkové anestezii, jelikož jsme odsávali tři oblasti ? břicho, boky a zevní stehna. Liposukce VASER Lipo je unikátní v tom, že se nejdříve všechny oblasti projedou ultrazvukovou kanylou. Působením ultrazvuku se tukové buňky postupně rozpouštějí, nenarušují se okolní tkáně s odsává se pouze čistý tuk. Díky tomu je zákrok šetrnější, hojení a následná rekonvalescence mnohem rychlejší," uvádí MUDr. Michal Puls, CSc. , primář kliniky MEDICOM Clinic. "Paní Ladě jsme odsáli zhruba 2,5 l tuku a výsledek jsme mohli pozorovat již po 8 týdnech," dodává.

A jak se cítí paní Lada po zákroku?

zoom Zvětšit

A takto to dopadlo, když si vzal do parády paní Ladu profesionální fotograf... Autor fotografie: Anna Kovačič

"První týden byl trošku náročný, odsátá místa byla citlivá a bolavá, ale s tím jsem počítala, byla to přiměřená reakce. Z výsledku jsem opravdu nadšená, kamarádky mi závidí a chtějí jít také. Mohu si konečně koupit o číslo menší džíny, protože mám užší pas a břicho se také výrazně zmenšilo. Jsem moc spokojená, stojí to za to a doporučuji tento zákrok všem, koho trápí stejný problém, jak trápil mě!"


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?