Overal je módním must have kousek této sezóny

Jestliže chcete letos vyniknout, zařaďte do svých šatníků alespoň jeden stylový overal. Jedná se o oblečení, které je velmi praktické a módní zároveň. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, můžete si od nás nechat poradit. Na následujících řádcích si totiž prozradíme, podle jakých kritérií vybírat trendy overal a také to, jak ho vkusně zakomponovat do moderních outfitů. Zkrátka čtěte a nechte se inspirovat s námi!

img

Podle jakých parametrů vybírat dámský overal a pro koho je určený? 

Dámský overal je tzv. must have kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné moderní dámě. Jde o oděv, který mohou nosit ženy všech věkových kategorií. Důležité je zejména to, aby byl overal kvalitně zhotoven a aby měl trendy design. Stylové overaly pro ženy mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme modely se sponou v pase, ale také jednolité kousky. Overal pak může mít krátký či dlouhý rukáv. Tady se můžeme řídit ročním obdobím. To samé platí pro nohavice overalu. Na jaro a na léto se hodí spíše overaly s kratšími nohavicemi, na období podzim-zima zase oceníte spíše overaly pro dámy s dlouhými nohavicemi. V letošní sezóně budou hrát prim zejména overaly s rozšířenými nohavicemi. Tzv. nohavice do zvonu jsou naprostým hitem sezóny. Do módy se cyklicky vrací a právě teď je čas na to je vytáhnout ze skříní nebo si pořídit nový kousek. Pro inspiraci se můžete podívat na módní overaly také zde: https://answear.cz/k/ona/obleceni/overaly. Tady si přijde na své každá milovnice módy. 

Jak vybrat správnou velikost dámského overalu a jakou barvu zvolit, abychom byly in? 

Aby byl váš outfit dokonalý, bude dobré, když vám overal padne tzv. na míru. Jestliže nakupujete oblečení rády na e-shopech, vezměte si k tomu na pomoc i klasický krejčovský metr. Ten vám totiž pomůže vybrat tu správnou velikost. Za jeho pomoci tedy pečlivě měřte obvod vašeho hrudníku, pasu i boků. Naměřené údaje nezapomeňte ve finále porovnat s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci mají totiž nuance v číslování. Díky správnému měření a porovnávání se lépe vyhnete nežádoucím reklamacím. Co se týče módních barev, budou letos in ty pastelové a přírodní. Tmavě modrý, zelený i hořčicově žlutý overal pro ženy tak bude letos dobrou volbou. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. U těch tedy nemůžete šlápnout vedle. Navíc se perfektně hodí i do tzv. kapsulových šatníků. Lehce je totiž sladíte i s dalším pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. V módě budou převážně ty zvířecí a květinové. O tom, jak overal zakomponovat do outfitů s dalším oblečením, obuví a doplňky, se dozvíte níže. 

S jakým dalším oblečením, doplňky a s jakou obuví kombinovat dámský overal? 

Dámský overal se hodí do volnočasových, ale také do svátečních a do business outfitů. Nosit ho ženy mohou s celou řadou trendy oblečení. V kurzu budou prošívané bundy a denimové svršky. Ostudu si neuděláte ani s overalem v kombinaci s koženkovým modelem bundy. Zaměříme-li se na doplňky, budou vám letos k overalu slušet ty kožené. Vsadit můžete na semišové kabelky, ale také na hladké ledvinky či na stylový bucket klobouk. Crossbody kabelky budou letos opravdovým trhákem. K overalu vám pak budou slušet mladistvé sneakersy nebo mokasíny. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Záhadný kratom: Co je o něm dobré vědět?

Životní styl komerční článek

Snad každý již slyšel o kratomu, ať už z médií, sociálních sítí nebo od svých blízkých. Pokud neminul ani vás, tak jistě víte, že tento zelený prášek vyvolává horlivé diskuze. V čem spočívá jeho kouzlo a proč se o něm tolik debatuje?