Natucain: 100% přírodní, revoluční zbraň proti vypadávání vlasů

Síla přírody skombinována s moudrostí vědy: Natucain představuje novou, jedinečnou kombinaci účinných látek vyrobených ze 100% přírodních ingrediencí a technologie kmenových buněk – bez sulfátů, hormonů, silikonů, parabenů a pokusů na zvířatech.

40 % žen a až 80 % mužů starších 30 let trápí vypadávání vlasů. Jak k vypadávání vlasů vlastně dochází? 

Cyklus růstu vlasů se skládá ze 3 fází: anagenní, katagenní a telogenní. Během anagenní fáze rostou vlasy 3 až 5 let. V katagenní fázi se vlasový folikul zmenšuje a je oddělen od přívodu krve do pokožky hlavy. Výsledkem je přerušení dodávky živin do vlasů. Telogenní fáze je poslední fází růstu. V této fázi dochází k vypadávání vlasů. Vlasový folikul se může zregenerovat a cyklus růstů vlasů tak následně může začít od začátku. Pokud však pokožka hlavy nemá dostatek kvalitních živin, vlasy se pomalu ztenčují a dochází k jejich vypadávají.

Nezoufejte! 

Doktorka Stefanie Seyda objevila řešení tohoto problému. Po skončení svých studií na Oxfordské univerzitě se specializovala na výzkum nových účinných látek a přípravků a podílela se také na vývoji globálně úspěšných inovací.

zoom

Její nejnovější inovací je technologie MKMS24 obsažená v přípravku Natucain. Jedná se o přelomovou aktivní složku, která je 100% tvořená přírodními ingrediencemi, jakými jsou například čočka, tymián a bambus. Technologie MKMS24 stimuluje vlasy přímo u kořínků a prodlužuje anagenní (růstovou) fázi růstů vlasů, čímž redukuje vypadávání vlasů a podporuje jejich lepší růst. Výsledkem je výrazně slabší vypadávání vlasů a růst nových vlasů! 

Vlasové tonikum ve spreji Natucain se aplikuje během prvního měsíce 2x denně na místa postižená ztrátou vlasů. Přípravek má pouze lokální účinek v místě aplikace. Balení vydrží přibližně 3 měsíce. 

Dostupné na www.natucain.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?