Modní trendy podzim a zima 2017/2018

Rozpálené letní dny se chýlí ke svému konci a přichází chladnější sezóna plná nových a úžasných trendů. Pojďme si představit ty nejvýraznější z nich.

Lesk a třpyt

img

Záblesky letního slunce nás budou provázet i podzimními chladnějšími dny, alespoň v podobě zářivých, blýskavých materiálů. Metalické a kovové odlesky lehce připomínají futuristické outfity scifi filmů ze vzdálené budoucnosti, ovšem s výrazným vlivem retro disca ze sedmdesátých let. Ať už je váš názor na blyštivé kousky oblečení jakýkoli, připravte se na to, že vám v nadcházejí sezóně občas někdo hodí prasátko do očí.

Dáma v červeném

img

Oficiální barva podzimně-zimní sezóny? Jednoznačně červená ve všech svých odstínech. A nejlépe od hlavy až k patě. Barva, které vzbuzuje výrazné emoce a patří mezi hlavní atributy ženskosti, sluší prakticky každé ženě, stačí si jen zvolit ten správný odstín. Kombinovat můžete i několik tónů červené dohromady. Skvěle třeba vypadá ohnivě rudá s elegantní vínovou. Pokud si netroufnete na celočervený outfit, vsaďte alespoň na doplňky v barvě krve.

Rozverné „sedmdesátky“

img

Příliv barev letos na podzim zaručí i návrat retro stylu sedmdesátých let, který zaujme svou hravostí i smyslem pro nadčasovou eleganci. Návrat hlásí i takzvaný „double denim“, tedy džíny nošené zároveň s džínovou košilí nebo bundou. Nechybí ani příznačné detaily, jako jsou výrazné špičaté límečky u košil, barevná kožešina, kostkovaný motiv, kalhoty vysoko do pasu a sukně v délce pod kolena doplněné vysokými kozačkami.

Podzimní květiny

img

Máte květinové potisky spojené převážně s jarní sezónou? Nejste samy. O to překvapující, a nutno říci, že mile, je záplava květinových motivů v kolekcích pro podzim a zimu. Jako by se návrháři vzácně shodli v tom, že žena by měla rozkvétat po celý rok a pochmurnou náladu podzimní sezóny rozptýlit vzpomínkou na rozkvetlé jarní louky a letní zahrady. Květinové potisky zkuste v zimě kombinovat s černou krajkou a hrubšími hřejivými materiály.

Matrix

img

Vzpomínáte na postavu sexy počítačové programátorky a hackerky Trinity z kultovní série filmů Matrix? Její vytříbený a čistý styl vyznačující se skvěle padnoucími černými kousky oblečení si možná vybavili i někteří módní návrháři, když navrhovali kolekci pro letošní podzim a zimu. Černá lesklá kůže a svůdná ženská silueta působí velmi neohroženě, sebevědomě až dominantně a zdaleka ne každá žena si na takto nepřehlédnutelný styl troufne. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Životní styl komerční článek

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!