Babí léto voní po hruškách
Teploty na to ještě zdaleka nevypadají, ale podzim klepe na dveře a na vánoční dárky není nikdy brzy. Nejen proto přinášíme s předstihem informace o nové limitované edici HRUŠKA, která je v prodeji již od září.
Horská chata, v krbu praská oheň, srkáte horký hruškový čaj se skořicí, vaše pokožka si lebedí pod jemnou vrstvičkou zvláčňujícího tělového mléka, celá místnost je provoněna jemně nasládlou vůní, kterou zahaluje i celé vaše tělo. Vše má jeden společný jmenovatel: HRUŠKA. Není to začátek románu z červené knihovny, ale pocit, který ve vás tato ucelená řada od MANUFAKTURY skutečně navodí.
Proč podzim ovládá právě tohle ovoce? Hruškový výtažek, bohatý na ovocné kyseliny a vitamín C s vysokým obsahem antioxidantů, coby jmenovatel této kosmetické řady, napomáhá předcházet stárnutí pokožky, zajišťuje její hydrataci a zvláčňuje ji, aniž by zanechal pocit mastnoty. Ovesný výtažek s obsahem cenného beta-glukanu přispívá k regeneraci a komplexní ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy. V kombinaci s příjemnou vůní je to kombinace všech faktorů, které naše pokožka na podzim potřebuje.
Limitovaná edice obsahuje:
Pečující krém na ruce
Pečující krém na ruce s hruškovým výtažkem a bambuckým máslem, cenným ovesným beta-glukanem, rostlinným glycerinem, makadamovým a hroznovým olejem, panthenolem a alantoinem
Zjemňující sprchový gel
Zjemňující sprchový gel s hydratačními a zvláčňujícími výtažky ze slunných hrušek a cenným ovesným vbetaglukanem, panthenolem a glycerinem.
Zvláčňující tělové mléko
Zvláčňující tělové mléko s hruškovým výtažkem, mandlovým olejem, rostlinným glycerinem, ovesným beta-glukanem, vitamínem E a panthenolem.
Hruškový sirup s karamelem a skořicí
Hruškový sirup s karamelem a skořicí s jedinečnou chutí přírodní hruškové šťávy a hruškového pyré (83%), tmavého karamelu a aromatické skořice. Neobsahuje umělá barviva, aromata a sladidla a je vyráběn studenou cestou, tj. není pasterován, díky čemuž si dokáže zachovat veškeré hodnotné látky.
Komentáře
Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit