Rychlá pomoc pro vaše nohy? To jsou pantofle!

Pohodlné, praktické a přitom trendy. Nazouvací boty, kterými jsou pantofle, ocení vaše nohy hlavně v létě do města či ve formě přezůvek na doma nebo do práce. Dámy, chcete být obuté v rekordním čase? Pak jsou pantofle bezkonkurenční. Vaše nožky do nich vklouznou během lusknutí prstu! Pojďte si tedy přidat do zásob další módní nazouvací boty, které už nebudete chtít sundat z nohou!

img

Přemýšlíte, jakými elegantními kousky zkrášlit outfit? Oblíbené dámské pantofle vám v módním skládání pomohou! Pantofle totiž nejsou jen domácí obuví. Vymazlíte s nimi i formálně laděné kousky. Navíc můžete s chutí těžit z jejich maximálního pohodlí. Budete se v nich zkrátka cítit jako v bavlnce! Jak se s pantoflemi vymódit do města či práce? Na to se právě teď podíváme!

Vychytejte trendy odstíny!

Barvy ve vysokém stylu zajistí také vysoký počet obdivných pohledů. Takové pantofle dámské outfity dostanou zase o level výš. Zkuste zaexperimentovat s výraznějšími odstíny. Třeba nazouvací pantofle zelené barvy, které vám udělají radost společně s outfitem laděným do červených, oranžových, modrých či žlutých odstínů. Ač je zelená poměrně netradiční barvou obuvi, rozhodně stojí za to tyto pantofle pro ženy zařadit do výbavy!

Pokud máte letní šaty v barvě zelené, šedé, hnědé či námořnické modři, krásně k nim sladíte elegantní pantofle v oranžovém odstínu. Tato netypická barva bude příjemným osvěžením! Stejně tak je v kurzu modrá barva obuvi. Nebeské elegantní pantofle dámské nožky krásně zvýrazní. A jdou jako bonus poměrně jednoduše zkombinovat s dalšími barvami.

img

Obsidián a podpatek zpříjemní pracovní den!

Do práce jsou sázkou na jistotu boty v neutrálních odstínech. Takže nestárnoucí klasika, jakou je černá. Dámské černé pantofle s vkusnou ozdobou se blýsknou jak v kanceláři, tak i při pracovních pochůzkách městem.

Další špetku elegance dodá podpatek. Takže bez váhání vklouzněte do dámských pantoflí na podpatku a užijte si příjemnou změnu! Chůze bude ladnější, držení těla vzpřímenější. A to je přímo magnet na obdiv!

A jako magnet láká také nabídka na Rieker-eshop.cz. Kvalitní a slušivé dámské či pánské pantofle různých druhů vám v létě budou zpříjemňovat krok při každé příležitosti. Tak se pojďte rozmazlit!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Péče o sebe není sobectví: Proč si na sebe udělat čas každý den?

Péče o sebe není sobectví: Proč si na sebe udělat čas každý den?

Životní styl

V dnešním sprintujícím světě, kde jsou na nás kladeny stále vyšší nároky a dojde snadno k narušení našich původních plánů, zapomínáme na vlastní potřeby a péči o sebe sama odsouváme na vedlejší kolej. Je to velká chyba.

DOPORUČUJEME
Výbava pro školáky

Výbava pro školáky

Životní styl

Prázdniny se pomalu chýlí ke konci a školáci se chystají vyrazit do lavic. Máte-li doma dítě školou povinné, určitě víte, nebo alespoň tušíte, co to znamená. Než se rozjede školní rok, je třeba pořídit veškeré potřebné vybavení. Středoškoláci si propisku a zápisník nejspíš zařídí sami, co vše je ale potřeba zařídit žákům základních škol a na co nezapomenout první den školy?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.