Ahoj,
holky co pečete cheescake, včera jsem ho odpoledne dělala, a dala jsem ho normálně ztuhnout do lednice az do dnešního rána, problém je, že stále není tuhý,postupovala sem podle receptu tak nechápu v čem je chyba . Nemáte nějaky nápad čím by to mohlo být?
Cituji Katch: stále není tuhý,postupovala sem podle receptu
Nebolo v recpete pečenie?
Normálny cheescake sa pečie, vždy.
Ak to je ale nejaká tvarohová variácia so stuhnutím v chladničke...
No a pekla jsi ho nebo jsi dělala nepečený? Já jsem dělala podle http://www.apetitonline.cz/recepty/3413-zakladni-c heesecake.html a neměla jsem žádný problém.
spíš napiš jak jsi ho dělala, dělám pečený i nepečený (oba jsou výborné) a nikdy jsem neměla problém,že by nesuhnul
Normálně jsem ho pekla, ale v receptu bylo, že ani po upečení není uplně tuhý, že ztuhne az právě v lednici.
Dělala jsem ho dle tohoto receptu http://www.babyweb.cz/cheesecake-s-cerstvym-syrem- philadelphia
Reaguji na Katch:
Jestli jsi nic nenahrazovala a použila vše podle receptu,tak jsi ho málo upekla
Reaguji na Tiakia: Asi jo no, spoléhala jsem na to, že to ztuhne v lednici Jsem se bála abych ho zase nepřipálila.
Reaguji na Katch: súhlasím s Tiakiou, to je asi jediný dôvod, lebo tuhne pri pečení. Neboj nabudúce sa podarí
Cituji misit: Neboj nabudúce sa podarí
Tak já bych na normálně zas vrazila do trouby a dopekla
Reaguji na Katch:
Mně se to občas stává taky. A většinou je to blbým "sýrem". Když tam dám určitý druh mascarpone, tak mi to nikdy neztuhne, naopak s philadelphií jsem nikdy neměla problém. Ale ono to opravdu chce pořádně upíct, protože v lednici to zatuhne minimálně
Reaguji na Katch:
Mně se to občas stává taky. A většinou je to blbým "sýrem". Když tam dám určitý druh mascarpone, tak mi to nikdy neztuhne, naopak s philadelphií jsem nikdy neměla problém. Ale ono to opravdu chce pořádně upíct, protože v lednici to zatuhne minimálně
Reaguji na Katch: Můžu se zeptat, kde jsi Philadelphii koupila? Snažila jsem se ji mockrát sehnat, ale nějak se mi to nepovedlo :/
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.