Na internetu je mnoho receptů a já se ptám, jaká brusinková omáčka je vaše nejoblíbenější, jak ji nejčastěji vaříte?
My děláme brusinkovou omáčku k srnčím nebo dančím medajlónkům a to tak,že smíchám tatarku s brusinkovou marmeládou,není to asi uplně to co hledáš,ale je výborná.
Reaguji na Clozan:
Děkuji, já jsem ráda za každý příspěvek, už jsem si myslela, že nikdo nejí brusinky...
Nu což, tak si přispěju sama, dneska jsem zkoušela úplně jednoduchou, 400g brusinkového kompotu, 200ml červeného vína, trochu pomerančové kúry, to svařit na koncentraci omáčky a na konec přidat trochu čerstvého tymiánu. Výsledek byl na mě sice trochu sladký, ale dalo se to sníst, podávala jsem k tomu kuřecí maso a brambory na plátky...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.