arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Na internetu je mnoho receptů a já se ptám, jaká brusinková omáčka je vaše nejoblíbenější, jak ji nejčastěji vaříte?

arrow
profile_image
Clozan
od 20. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

My děláme brusinkovou omáčku k srnčím nebo dančím medajlónkům a to tak,že smíchám tatarku s brusinkovou marmeládou,není to asi uplně to co hledáš,ale je výborná.

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Clozan:
Děkuji, já jsem ráda za každý příspěvek, už jsem si myslela, že nikdo nejí brusinky...

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Nu což, tak si přispěju sama, dneska jsem zkoušela úplně jednoduchou, 400g brusinkového kompotu, 200ml červeného vína, trochu pomerančové kúry, to svařit na koncentraci omáčky a na konec přidat trochu čerstvého tymiánu. Výsledek byl na mě sice trochu sladký, ale dalo se to sníst, podávala jsem k tomu kuřecí maso a brambory na plátky...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené