je to velká blbost dávat místo smetany bílý jogurt (do omáček, krémových polévek..)? v čem je rozdíl? ) nejsem moc kulinářský znalec totiž.
No to není moc dobrý nápad.... podle mně se ti i zdrcne..myslím...a smetanu bílým jogurtem nenahradíš..smetana udělá jemnou smetanovou lahodnou chut,za to bílý jogurt ti udělá chut kyselou..nedělala bych to
Zkušenost nemám, ale vařit bych s tím nezkoušela. Do studených jídel ano, ale do teplých bych se bála, že se to zdrcne a nebude to moc dobrý.
Když už tak bych zkusila jogurt Max - je to smetanový jogurt a vážně chutná úplně jinak, než ostatní bílé jogurty, proto je taky hodně tučný
Cituji Miss Dior: jogurt Max - je to smetanový jogurt a vážně chutná úplně jinak, než ostatní bílé jogurty, proto je taky hodně tučný
To jo, ale furt bude spíš jako zakysaná smetana a ne sladká smetana, která se do omáček a polévek dává. Když už bych smetanu chtěla nahradit, tak mlékem. Ale smetana je smetana, nejlíp 40%, mňam
Záleží asi na konkrétním jídle, ale já jogurt místo smetany normálně používám (např. na dýňovou polévku apod.). Zjemní to stejně a chuťově je to taky skvělý, a jelikož smetanu nemám moc v oblibě, tak málokdy jí doma mám, takže jsem zatím používala vždy jen jogurt, který mám v ledničce pořád
Jogurt místo smetany dávám. Nejlepší je to vyzkoušet, pak usoudíš jestli je to pro Tebe chuťově přijatelné.
Jsou i smetany na vaření s nižším obsahem tuku, já občas v rámci snížení energetické hodnoty naředím smetanu mlékem.
nahradiť smotanu jogurtom v nejakých iných jedlách, to áno, ale do polievky by som t nedávala, presne ako píše Sandí - urobi to skor kyslu chuť.
vyzkoušej místo smetany sýry typu žervé, lučina dej si do jídla třeba lžíci, krásně to ochutí a zahustí já s tím dělám skoro všechny zéleninové směsi
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.