Krásnější s MEDICOM VIP – soutěž o 10 plastických operací ZDARMA!

Toužíte po plastické operaci, ale chybí vám na ni finanční prostředky? Tak neváhejte a přihlaste se do soutěže o plastickou operaci zdarma. Možnost vyhrát má až 10 šťastlivců! Tak vzhůru do toho!

img

Splňte si svůj sen a získejte zpět své sebevědomí! 

Soutěž o 10 plastických operací zdarma vyhlásila klinika plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP při příležitosti oslavy 7. výroční vzniku. Jedná se zatím o největší soutěž v dějinách kliniky.

O co můžete soutěžit?

Celkem můžete soutěžit o 10 plastických operací, vyhrát můžete například zvětšení poprsí implantáty Polytech, revoluční ultrazvukovou liposukci VASER Lipo, operaci nosu, nebo jakoukoliv jinou operaci, o kterou si napíšete. Do soutěže se mohou přihlásit ženy i muži a na přihlašování máte celé léto. Stačí pouze poslat váš příběh a fotografie prostřednictvím formuláře, který najdete ve speciální záložce na facebookovém profilu kliniky MEDICOM VIP. Odesláním formuláře budete zařazeni do výběrového řízení. 10 výherců bude vybírat odborná porota v září a s každým výhercem bude následně natočeno videostory.

Svěřte se do rukou profesionálů

MEDICOM VIP je soukromá klinika plastické a estetické chirurgie s pobočkami v Praze a v Brně. Kliniku reprezentuje vysoce kvalifikovaný tým profesionálních lékařů na špičkové odborné úrovni s mezinárodními zkušenostmi v oboru a poskytuje komplexní nabídku služeb plastické a estetické chirurgie. Důkazem nesporné kvality kliniky je trvalá přízeň celebrit a jejich důvěra v umění lékařského týmu. Ze známých osobností, které se svěřily do rukou odborníků kliniky MEDICOM VIP, můžeme jmenovat například herečku Terezu Kostkovou a módního návrháře Osmany Laffitu. Mezi dalšími celebritami jsou to Anife Vyskočilová, Bořek Slezáček, Petr Vojnar, Kateřina Kristelová a spousta dalších.



Plastická chirurgie ovšem není určená pouze pro celebrity, ale i pro každého z vás. A to je také jeden z cílů celého soutěžního projektu.

Nepromarněte svou šanci, splňte si svůj sen a získejte zpět své sebevědomí!

Jak se do soutěže přihlásit?

  • staňte se naším fanouškem na Facebooku
  • zašlete nám svůj příběh a fotografie (obličej a partie, související s vysněným zákrokem) prostřednictvím formuláře na Facebooku

Přejeme hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše příběhy!





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.



NOVÉ
Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Životní styl komerční článek

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!