Dermokosmetika poslední generace

Dermokosmetika DERMEDICS je relativně novou značkou, která si však vyžádala pozornost zákazníků doslova v celém světě, nejen v Evropě a stala se úspěšnou především pro své reálné efektivní výsledky viditelné ve velmi krátkém čase.

Cílem týmu kolem značky DERMEDICS je nabízet moderní efektivní dermokosmetiku s vysokým obsahem aktivních látek pro profesionální terapie a pro domácí použití – terapie založené na skutečných výsledcích – real results.

Při vývoji je kladen důraz na dva aspekty – prvním z nich je využití nejnovějších certifikovaných výsledků kosmetického průmyslu a druhým aspektem je přírodě blízká receptura zaručující nejvyšší úroveň kvality.

zoom

U nás kosmetiku distribuuje firma ELIS INT, spol. s r.o., založená před 20 lety, která mj. jako první přivedla na trh velmi známou americkou značku Janson Beckett. Bohužel, přítomnost parabenů v kosmetice Janson Beckett je pro zákazníky i samotného distributora problémem. Dermokosmetika DERMEDICS je ve srovnání s J. Beckettem na kvalitativně vyšší úrovni se srovnatelnými, ne-li lepšími výsledky, širší nabídkou pro různé typy pleti a potenciálem do budoucna. Svoji klientelu si ELIS INT, spol. s r.o. hýčká přístupnějšími cenami oproti cenám jinde ve světě.

Dovolte představit kosmetiku trošku podrobněji.

MESO SÉRIE od DERMEDICS je unikátní kolekce profesionálních přípravků pro bezinjekční mezoterapii určená pro řešení většiny problémů s pletí (např. akné, rosacea, aging a fotoaging, hyperpigmentace, vrásky, povadlá pleť, zánětlivá pleť, kuperoza, dehydratace, celulitida, strie, vypadávání vlasů apod.). MESO SERIE od DERMEDICS je tvořena nejnovějšmií aktivními látkami jako jsou kmenové buňky z rostlin, peptidy, liposomy, algae, rostlinné extrakty, minerály a vitamíny – vše pro bezpečný a dlouhotrvající efekt bez iritací. MESO SERIE je dodávána ve skleněných ampulkách balených v kartonech po 10 ks.

img

DERMEDICS řada CALM je dermokosmetikou pro citlivou a velmi citlivou pleť. Je spolehlivým řešením při potížích s pálením, podrážděním, zčervenáním a přesušenou pletí, pomáhá také při oxidačním stresu spojeným s intenzivním UV zářením.. CALM série efektivně redukuje záněty různého původu (spálená pleť, akné , dehydratace, mechanické poškození struktury pleti během ošetření laserem, dermabrazí nebo exfoliací chemickým peelingem). Série CALM obsahuje dvě řady produktů 1. dermokosmetiku vyhrazenou k čištění pleti 2. dermokosmetiku k ošetření pleti bohatou na účinné látky Produkty určené k čištěn pleti jsou vhodné pro všechny typy pleti každého věku a jsou kombinovatelné se všemi produkty dalších řad DERMEDICS.

DERMEDICS série SLIM je určena pro intenzivní zeštíhlující terapie s účinnou redukcí celulitidy ve čtyřech fázích: aktivace lipolýzy, zvýšení elasticity, detox buněk spojený s lymfodrenáží a protizánětlivá fáze.

DERMEDICS série ECM (Extra Cellular Matrix) je kolekce profesionální dermokosmetiky určená pro intenzivní anti-aging procedury vedoucí ke zpevnění kontur. ECM série stimuluje tvorbu elastinu, vyrovnává hluboké vrásky a zpevňuje povadlou pleť.

DERMEDICS série LIFT přináší neinvazivní lifting během 1 měsíce. Jde o exkluzivní kolekci dermokosmetiky s efektem botoxu (BTX-like effect, alternativa botulinotoxinu) , která je určena pro terapie vyžadující viditelnou redukci vrásek a lifting pleti. LIFT série zároveň pleť hydratuje, vyživuje, zvyšuje její elasticitu a tím propůjčuje pleti mladistvější a zdravější vzhled.

img

DERMEDICS série HYDRA+ je klíčem k zdravé vyživené pleti. Jde o luxusní řadu dermokosmetických přípravků určenou pro prestižní ošetření založená na hluboké oxygenaci, hydrataci, demineralizaci, regeneraci, pružnosti a obnově pleti. Obsahuje liposomy oxygenu, snow algae, SPA DCX a další skvělé ingredience.

DERMEDICS „YOUTH GENE ACTIVATOR“ s technologií „ GENX-17-GAA“. Tato špičková řada produktů je určena pro obnovu DNA a RNA pleti a ochraně telomerů. Jde o řadu určenou pro globální rejuvenaci všech biologických složek pleťových buněk. Tato řada obsahuje inovované ingredience jako jsou kmenové buňky, včelí jed, koenzym Q10, peptidy liposomy a spoustu dalších látek, které intenzivně aktivují omlazující proces.

Nabídka dermokosmetiky Dermedics zohledňuje každý věk a efektivně řeší bezpočet problémů s pletí. Je vhodná pro ženy a většina produktů i pro muže. Rozhodně patří mezi to nejlepší na trhu.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?